Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer Symposium | Online

28 oktober 2021 - 08:00 - 17:00

Save the Date 

Op 28 oktober vindt het Stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer Symposium online plaats!

De ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer hebben elkaar in rap tempo opgevolgd.

Daarnaast is het soms niet makkelijk om alles goed bij te houden en op de hoogte te zijn, de AVL specialisten die zich hiermee bezig houden zijn zich hier terdege van bewust. Daarom organiseren wij graag een symposium voor alle geïnteresseerden in de regio en (ver) daarbuiten om in korte tijd weer op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurt. Dit symposium beoogt derhalve een update te geven van de nieuwste ontwikkelingen die je moet weten als je als behandelaar melanoom en non-melanoma skin cancer patiënten in je praktijk tegen komt. De sprekers zijn allemaal vooraanstaande experts in het veld, en zij delen graag hun kennis. Er zal voldoende ruimte zijn voor vragen en discussie, en accreditatie is uiteraard aangevraagd.

Noteer deze datum alvast in je agenda. Houd de website in de gaten voor meer informatie en inschrijving. De inschrijving start begin september.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

ONLINE

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

ONLINE
© Copyright - De Nederlandse Vereniging voor Pathologie