Feestelijke opening afdeling pathologie Spaarne Gasthuis

Afgelopen donderdag 5 september was de officiële en feestelijke opening van de afdeling pathologie van het Spaarne Gasthuis!

Na een fusie van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en het Kennemer Gasthuis in Haarlem tot het Spaarne Gasthuis, werd na een verbouwing een nieuw laboratorium in gebruik genomen in Haarlem.
De opening werd verricht door Ivo van Schaick (voorzitter Raad van Bestuur), Ron Teijgeman (afdelingshoofd) en Nicole Bulkmans (patholoog en medisch manager).

Er waren pathologen uit de regio, medisch specialisten uit de gelieerde ziekenhuizen en andere partners aanwezig. De aanwezigen werden rondgeleid in het nieuwe laboratorium en met een hapje en drankje, muziek, speeches en het doorknippen van een lint werd de opening feestelijk gevierd. Het was een genoegen om dit ook met collega pathologen feestelijk te delen. We stellen voor dat er in den lande vaker feestelijkheden op pathologie laboratoria met elkaar gevierd en gedeeld worden.

Daarnaast wijdde ter gelegenheid van de officiële opening het Haarlems Dagblad een artikel aan de werkzaamheden die pathologen uitvoeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter