In memoriam Duc Binh Nguyen

30 augustus bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze geliefde collega Duc is overleden tijdens zijn vakantie in Utah (USA).

Duc was van april 2011 tot januari 2016 in opleiding tot patholoog in het Erasmus MC. Hij viel op als goed gehumeurde, sociale en consciëntieuze collega. Duc was iemand die altijd bereid was te helpen en hij had een groot inlevingsvermogen in andere mensen. Toen Duc klaar was met zijn opleiding, vonden veel mensen op de afdeling het dan ook jammer dat hij vertrok.

Per 1 januari 2016 kwam Duc bij Pathan werken. Al snel werd hij ook hier een zeer gewaardeerde collega. Hij had veel kennis van de pathologie, was zeer betrouwbaar en toonde veel inzet bij Pathan. Hij specialiseerde zich in de longpathologie, mammapathologie, cytologie en de moleculaire pathologie. Daarnaast was hij betrokken bij de opstart van de digitale pathologie en werkte hij hard mee aan behoud en verbetering van de kwaliteit. Alle collega’s prijzen hem om zijn lach die nooit van zijn gezicht verdween. Duc hield ook erg van de gezelligheid in ons bedrijf en was dan ook bij elk labuitje en bij elke borrel een zekere gast.
Wij zullen allen Duc erg gaan missen.

Namens de afdelingen Pathologie van het Erasmus MC en Pathan, Rotterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord