Moleculaire Dag LIVE | 30-09-2022 | Houten

De organisatie van de Moleculaire Dag (onderdeel van de NVVP en de Expertisegroep Moleculaire Pathologie) nodigt u van harte uit voor de volgende bijeenkomst Moleculaire Diagnostiek in de Pathologie. Het symposium zal plaatsvinden op vrijdag 30 september 2022 in Van der Valk Hotel Houten. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Accreditatie wordt door de NVVP aangevraagd. Voor informatie m.b.t. sponsoring mail naar NVVP – Sponsoren Voor vragen m.b.t. het congres kunt u contact opnemen met NVVP – Congressen

Kwaliteitscriteria Moleculaire Diagnostiek

Bijgaande kwaliteitscriteria moleculaire diagnostiek zijn een uitwerking van de standpuntnota van april 2021. Wij verzoeken jullie eventuele suggesties en commentaren in te sturen via dit formulier van het NVVP bureau. Ook nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan NVVP Ledenoverleg inzake kwaliteitscriteria moleculaire diagnostiek – Online op 9 september 2022 van 14:30 – 15:30 uur. De inschrijving voor dit Ledenoverleg is mogelijk via op het besloten deel van de website. Alle  commentaren en suggesties ontvangen zowel via het formulier als tijdens het ledenoverleg worden gebruikt om de kwaliteitscriteria verder te verbeteren. De aangepaste versie wordt ter goedkeuring voorgelegd in de extra ALV eind september. De commentaarfase loopt tot 22 augustus a.s.

Reminder | Commentaarfase toetsingsmethodiek cieBOD

Tijdens de ALV van 28 juni jl. is de toetsingsmethodiek cieBOD nader toegelicht. Het is nog steeds mogelijk om feedback te geven. Na afronding van de pilot zal een eventueel aangepaste versie voorgelegd worden in de ALV van november. Deadline 30 augustus a.s. > CieBOD – toetsingsmethodiek

Inschrijving NVVP Ledenoverleg | 09-09-22 | 14:30 – 15:30 uur

Beste collega, You are invited to a Zoom meeting. When: Sep 9, 2022 14:30 Amsterdam Register in advance for this meeting: https://demedischspecialist-nl.zoom.us/meeting/register/tJAqduigqDwpE9LilfQq3-VIjdSfACYlo4NS After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Webinar Postmortale Diagnostiek | 22-06-2022 | 16.00 – 18.00 uur

Inschrijven voor NVVP Webinar Postmortale Diagnostiek Datum: 20 juni 2022 Tijd: 16.00 – 18.00 uur Thema: De pandemie die we hebben gehad en die zou kunnen komen Op 22 juni organiseert de CBN samen met de NVVP Expertisegroep Postmortale Diagnostiek een webinar, met als thema’s o.a. Covid  bevindingen in de placenta en pathologie van de ‘vogelgriep’. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het webinar ‘live’ te volgen, meld je dan wel aan. Je hebt dan het exclusieve recht om na afloop het webinar terug te kijken. Accreditatie is aangevraagd bij NVVP. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.